Project-ondersteuning

Als studentenraad van de faculteit hebben we budget om allerlei projecten te verwezenlijken die ten voordele zijn van de studenten.

Heb je zelf een leuk idee voor een project? Laat iets weten via stuw@ugent.be.

Image

Lockers
Genoeg van overladen boekentassen omdat je labogerief er per se nog bij moest? Dan heeft StuW voor jullie de oplossing! Ook dit jaar verhuren we weer lockers aan spotgoedkope prijzen. Drie euro voor een semester, en maar vijf euro voor een heel jaar! Als je een locker wilt huren, kan dat door [dit formulier](https://forms.gle/j8YBMLAKPi6bdXvA6) in te vullen. Weet wel: deze lockers bevinden zich enkel op campus Ledeganck. StuW zal je na inzending zo snel mogelijk contacteren om een afspraak te maken om de sleutel te overhandigen. Deze afspraak zal over de middag zijn.

Plechtige proclamatie
De faculteit wetenschappen is de enige faculteit waar de plechtige proclamatie enkel doorgaat in juli. Op andere faculteiten gaat deze door in september of zowel juli als september. Daarom hebben we een poll georganiseerd om naar de mening van de student te peilen. Dit punt zal eind dit academiejaar behandelt worden op de faculteitsraad.

Openingsuren faculteitsbibliotheek
De bibliotheek heeft geen speciale openingsuren tijdens de examenperiodes. StuW probeert de bibliotheek langer open te krijgen tijdens de examenperiode en dit ook in het weekend.

Studententrefcentrum S5
Met de vernieuwing van de S5 komen er heel wat studentenvoorzieningen samen in één gebouw. Met de hulp van StuW komen er ook enkele lokalen voor studentenverenigingen.

Modderpaden
De campus Sterre kent enkel vaak gebruikte doch onofficiële paden zoals die dat home Astrid verbindt met S2/S3. Er is een aanvraag ingediend om deze te verharden.